1 overkoepelende kaart vervangt drie oude kaarten

1 overkoepelende kaart vervangt 3 oude kaarten

De laag “landschappelijk erfgoed – elementen” bevat alle wetenschappelijk geïnventariseerde items van een kleine schaal waaraan de discipline “landschappelijk” werd toegekend.

Het gaat om historische tuinen en parken, zoals villatuinen en stadsparken; houtige beplantingen met erfgoedwaarde, zoals kapelbomen, kasteeldreven, vredesbomen en hakhoutpercelen; en waardevolle getuigen van het vroegere landschap, zoals akkercomplexen, poelen en holle wegen.

Deze laag vervangt de lagen “Wetenschappelijke inventaris houtige beplantingen met erfgoedwaarde” (lu_wet_hbe) en “Wetenschappelijke inventaris van historische tuinen en parken” (lu_wet_htp); en de landschapsatlaselementen uit de laag “Wetenschappelijke inventaris landschapsatlasrelicten” (lu_wet_la).

2020-01-03T07:23:26+00:00
Privacyverklaring & cookiebeleid