23/08/2018 – Nieuw: ‘Mijn Configuratie’

Mijn Configuratie: Personaliseer het zoekresultaat volgens de huisstijl van uw kantoor

Van enkelen onder u kregen we de opmerking dat het resultaat van mijnPerceel soms iets té uitgebreid is. Wij gingen aan de slag met uw feedback en hebben daarom een extra functie aan mijnPerceel toegevoegd.


Dankzij deze nieuwe functie kunt u kiezen welke kaarten van mijnPerceel in uw resultaat mogen verschijnen. Bovendien kunt u via deze functie uw document ook eenvoudig personaliseren. Zo kan u bijvoorbeeld het logo van uw kantoor, de naam van uw notariaat of andere informatie toevoegen. Dit kan allemaal via de knop ‘Configuratie’.


Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we een korte handleiding voor u gemaakt. Deze kunt u raadplegen wanneer u de configuratie instelt, maar ook later staat deze nog altijd tot uw beschikking. U kunt de handleiding downloaden op het startscherm van mijnPerceel, nadat u bent ingelogd.


Opgelet! Deze nieuwe functie zal maar voor één mijnPerceel-gebruiker van uw kantoor zichtbaar zijn. U beslist zelf wie dit is. Om deze functie voor uw kantoor aan te zetten, mailt u ons de naam van de gekozen persoon naar contact@mijnperceel.be.


Omdat wij mijnPerceel willen blijven verbeteren in de toekomst, staan wij steeds open voor uw feedback. Ook voor andere vragen of hulp bij uw configuratie, kan u bij ons terecht. Aarzel dus niet om ons te contacteren.

Heeft u een suggestie?

Mist u nog iets aan mijnPerceel of hebt u een andere suggestie voor ons? Wij horen graag van u! Aarzel niet en stuur ons een mailtje op contact@mijnperceel.be of via onderstaande knop.

Ja, ik heb een suggestie.
2018-12-04T14:59:02+00:00
Privacyverklaring & cookiebeleid